Jambo!

 Jambo!
Nå er vi kommet oss til Tanga og TICC  - Tanga International Competance Center.  Fra Amsterdam til Nairobi kjørte vi et 2.etasjes fly med 9 seter i bredden. Til tross for at flyet var kjempe svært så fikk vi raskt mat og service ettersom flyet var delt opp i seksjoner. Vi fikk jevnt og trutt mat og drikke, så vi var både mette og hydrerte når vi ankom Afrika. Jeg og Kine satt sammen og koste oss med bildetakning, spising og  Jungelboken skjermen så den 8 timer lange flyturen gikk egentlig ganske fort. Når vi ankom Nairobi hadde vi 2 timer venting før neste fly gikk til Dar es Salaam med en mellomlanding på Zanzibar.  Vi hadde på forhånd blitt advart om at pass- og visumkontrollen kunne ta mange timer, men ettersom vi kom midt på natten så hadde alle 20 kommet seg gjennom alle kontrollene i løpet av 30-45 minutter. 


Fine Karina og Silje
Vi var veldig glade for all maten vi fikk! 
Rakk å øve litt på Swahli på flyet.:)
Vi fikk 15 min gratis internett i Nairobi.  20 studenter resulterer i mye bagasje!!

Da vi kom ut av flyplassen i Dar es Salaam var klokka blitt knapt 03.00 og bussen kom ikke før kl 06.00, så litt i villrede om hvor vi  skulle gjøre av oss i 3 timer fant vi ?Tasty Life?. Tasty Life var et døgnåpent gatekjøkken, så alle kjøpte seg burger og vann. Da bussen kom var vi en gjeng med trøtte fjes, så gleden var stor da det viste seg at vi fikk en ganske komfortabel og moderne buss. Vi har i ettertid fått høre at det er veldig få som får de komfortable bussene.  Bussturen fra Dar es Salaam til Tanga tok 8 timer, men gikk greit ettersom jeg sov cirka 5,5 time.

Etter å ha pakket ut og spist lunsj, hvilte vi litt på noen solsenger før det var Afrikansk lasagne til middag. Alle var kjempe trøtte så etter middag gikk flesteparten å la seg.Etter 12,5 timer søvn var jeg og Kine ganske mye kvikkere enn i går kveld. I dag har vi fått litt informasjon, samt tatt taxi inn til byen for å ta ut penger. De har tanzanianske schilling her, og alle beløper blir veldig store, så etter at jeg hadde vært i banken så hadde jeg plutselig 400 000 i handa! 
Ellers så er personalet veldig hyggelige og området fantastisk.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits