2 uker til føttene settes på norsk jord!

I dag er det 2 uker til jeg setter beina på norsk jord igjen (hvis Island holder styr på vulkanene sine) og bare 3 uker til jeg går fra barn til voksen i folkeregistret....skummelt!  De 2 ukene som gjennstår før norgeslanding  kommer til å gå sykt fort. Kan nesten ikke tro at de 10 mnd som jeg gledet meg så veldig til snart er over, og at dagene som er markert i skoleagendaen passerer en etter en. Mandag 30.05 er det markert "10 freakingsdager igjen", dette skrev jeg en mørk depprisiv novermber dag, mens alt så mørkt ut og det virket som at 09.06.11 aldri ville komme. Men nå kommer den altså om 14 dager.

De neste 14 dagene ser slik ut:

Fredag (i morgen): skole 8-10, innhandling og matlagning. På kvelden er det "fête de voisines" altså nabofest. Så da blir det å mingle med naboene i gata mens vi inntar mye godt.

Lørdag: Familie/vennine bursdag/avskjedsfest  vertsmor ville feire meg litt før jeg reiser så da ble det et lite kalas til lunsj.
Kvelden er det landsbyfest i "landsbyen" til ei vennine. En siste soiree/fest sammen med franskmennene.

Søndag:
EF- møte i Rodez med folka i Averyon (aka Rodez + meg) sammen med den håpløse IEC (kontakten) vår.

Tirsdag 31.05: Siste skoledag på Jean Vigo.

Onsdag-søndag 01.06-05.06: "ferie" grunnet kristi himmelfart. Skal tilbringe "ferien" i mitt 2.andre hjem i Millau siden min vertsfamilie skal i bryllup i Lille som er helt på andre siden av Frankrike.

Mandag og Tirsdag :
Pakking, gavekjøping, vasking og alt annet som det er behov for å gjøres før avreise.

Onsdag 08.06: Sier farvel med Millau for denne gang og setter kurs kl. 10.10 fra Rodez mot Paris og Norge sammen med Marthe. Vi skal sove på hotell i Paris sammen med de andre som måtte komme dagen før.

Torsdag 09.09!!:
Dagen som til tider aldri kunne komme fort nok er ankommet. Rundt kl 17 går jeg ut i ankomsthallen nedlesset med 10 mnds minner og møter en familie som er glad for jeg endelig er hjemme. Når alle kofferter er stablet i bilen settes kursen mot farmor og farfar som jeg ikke har sett siden morgenen 15.08 da jeg hadde noen svære sommerfugler i magen spent på hva de neste 10 mnd ville bringe.

Lørdag 11.06 Familiebursdag i Skaret hvor store deler av slekta som jeg ikke har sett på månedsvis kommer for å hilse

Torsdag 16.06 <3
Lille meg på 162 blir myndig...uvirkelig! 

 

Én kommentar

Kaja

27.05.2011 kl.12:19

13 dager igjen ! gleder meg så til å se deg! Du rekker til og med tenningen avsluttninga :)) Nyt de siste dagene nå! <3

Skriv en ny kommentar

hits