Fete national de Norvege!!

Gratulerer med "dagen" kjære vikinger! Håper dere har kost dere masse med sang, is, pølser, venner, tog og alt det gode 17.mai har å by på. Min dag har passert forbi uten å ha hørt en eneste strofe "ja vi elsker" :( Nærmeste 17.mai-følelse jeg har hatt er meldingen fra mamma som satt på torget å spiste softis med mormor mens de ventet på at barnetoget skulle komme forbi. Ble bare en smule sjalu i og med at jeg satt stucked i mattetimen uten å forstå noenting. Men til neste år skal 17.mai og russetid feires skikklig!

Bøkeskogen 2010

Prøvepakket kofferten min i helga og utrolig nok ser det ut som at jeg får med meg det meste innenfor vektrammene. Skal gi bort noen ting til venniner, men ellers så lå jeg veldig godt an. Hvis man spør meg morgenen 08.juni er det ikke sikkert jeg er like optimistisk i og med at jeg stadig finner ting jeg skal ha med hjem. Jeg og Marthe skal i tillegg fly to ganger, så hvis kofferten er litt i grenselaget kan Marthe vente seg et stresset reisefølge iløpet av turen.
Ellers er humøret litt slik om dagen:

Vi har masse prøver og innleveringer om dagen og jeg har ikke mye motivasjon til å bruke de siste dagene mine i Frankrike på å lese organisk kjemi, biolohi og å prøve å bli venn med matta, men dessverre virker det som at matta  virkelig ikke vil være venn med meg.  Jeg vil utnytte solstårlene uten å ha i baktankene at jeg egentlig burde gjort skolearbeid. Jeg vil snakke fransk med venner og familie etter lunsj og middag istedefor å tenke på leksene som må være gjort til i morgen.
Det hjelper heller ikke på motivasjonrn at lærern gjør narr av biologioppgaven foran hele klassen bare fordi jeg ikke eier tegnekunnskaper og i tillegg hadde misforstått oppgaven, eller at en av mine "beste"venniner sier uten å nøle at jeg faktisk ikke snakker så bra fransk når andre venniner gir oppmuntrende kommentarer.

Nok syting, nå må jeg sove! For i morgen starer dagen med 2 timers (uforstålig) matte....
Etter biologiprøva på mandag lover jeg å bli mer optimistisk !


 

Én kommentar

Katrine

20.05.2011 kl.19:34

17. mai i Norge til neste år blir nok bra! Jeg skjønner deg godt når det kommer til skolen! Det er ikke så lett å finne motivasjon når man ikke forstår så mye i timene! Jeg må jobbe MYE denne helgen, for neste uke er fullstappet med prøver og innleveringer og sånt. Heldigvis er det ikke så lenge igjen til vi er ferdige med skolen her - tror i hvertfall ikke vi får karakterer etter 1. juni.

Ikke bry deg om at de sier du ikke snakker så bra! Bare tenk på hvor mye du har forbedret deg! Jeg tror kanskje ikke de som sier sånt skjønner helt hvor vanskelig det faktisk er å flytte til et land og lære språket.

Masse lykke til med resten av året - nyt det så mye du kan!:)

Skriv en ny kommentar

hits