Vacances de Paques

Da var det endelig påskeferie for min del også. Så nå skal jeg ikke sette rompa ned i klasserommet før 09.mai. Jeg har ikke så store planer for ferien, men tror nok at de 2 ukene kommer til å flyavgårde. Når skolen startet igjen 09.mai er det også bare 30 dager til 09.juni!! Utrolig rart at etter ferien har jeg...

  • 30 dager igjen av dette franske utvekslingsåret.
  • vært fransk i 269 dager minus uka i Norge.
  • 19 dager igjen på Lycee Jean Vigo.
  • 7 av 19 dager slutter jeg kl. 10
  • Jeg har 6 økter fysikk/kjemi
  • Skal jeg spise fransk lunsj i kantina maks 10 ganger.
  • 37 dager igjen som 17-åring og mammas "lille" jente.

Tiden etter jul har gått veldig og jeg synes ikke det er så lenge siden jeg kom til den familien jeg er hos nå, men jeg har vært her 3.5 mnd. Har nesten ikke tatt noen bilder heller, så halvdelen 2011 i Frankrike-albumet mitt blir nok en slank part.  Det skal selvfølgelig bli deilig å komme hjem til alt det gode og kjære i Norge, men samtidig veldig rart at året her nede er over. Alltid når jeg har hatt hjemlengsel så har det vært så "leeenge" til jeg skal hjem, men nå er det bare 49 dager igjen. Nesten 300 dager i et annet land har alltid hørt ut som hundre år, men det har faktisk gått ganske fort. Jeg skal helt klart besøk Millau og kjente her nede flere ganger, men å feriere her blir aldri det samme som å bo her. Nå er snart opplevelsen jeg betalte 67 000 for over og det er utrolig rart.

På flyet mellom Oslo og Paris 15.august 2010 13 jenter og 1 gutt satt nervøse,spente og glade klare for 10 mnd i Frankrike.


28.august 2010 På veien hjem til Millau fra flyplassen i Rodez. Hadde en stor mengde sommerfugler i magen for hva dette året ville medbringe. Nå vet jeg svaret på nesten alt av hva dette året medbrakte.

Bizouxx

 

 

2 kommentarer

Katrine

23.04.2011 kl.22:08

God påske til deg! Jeg tror tiden frem til sommeren nesten kommer til å gå FOR fort, og det kommer nok til å være ting her som vi skulle ønske vi fikk gjort mer av. Selv om det selvsagt blir fint å bo i Norge igjen og:)

Elisabeth G

24.04.2011 kl.20:37

Kos deg med påskeferie! :D Tiden går fort!

Skriv en ny kommentar

hits