Hvordan lykkes på lycee: "Tenk som lærern!"

Hei og hopp! Nå er det bare 2 dager igjen før 2 ukers påskeferie. Jeg gleder meg utrolig mye til ferie nå, i og med at skolen går veldig trått. Tuva sa engang at for å få en god karakter må man tenke som lærern og det er faktisk ganske sant. Jeg har ikke fått så altfor bra karakterer i engelsk, så sist engelskprøve tenkte jeg "shit au, jeg prøver å tenke som lærern denne gangen". Siden jeg er nabo med engelsklærern så fikk jeg resultat fra prøven ettersom vi hadde en liten naboprat (les: hun kjørte meg hjem) og sannelig så hadde ikke karakteren min gått opp 3-4 hakk!

Om lørdagen kom det tivoli til byen, så i dag var jeg nede å kjøpte billetter til meg og Mallory på halvpris. Utvalget var ikke av det største, men fikk med meg noen billetter hjem som skal benyttes iløpet av ferien. Det var masse forskjellige "skyte" boder for å vinne premier. Jeg gikk forbi 5 stk og tenkte jeg vinner jo ikke uansett. Da jeg kom til den 6. boden, slo dumheten til og jeg fikk for meg at jeg hadde veldig gode sjanser til å vinne en laptop. Så selvsikkerheten betalte 5 euro og bommet som bare det. Etterpå så jeg jo at det alt var bare et stort spill og farget tråd. Jeg er virkelig så dum at det skulle ikke vært lov engangn og den lærerpengen kostet meg 5 euro jeg kunne brukt på så utrolig mye mer nyttig.

Ellers så har jeg siden sist har jeg smakt på makronene mine som var veldig gode, laget fiskeboller i hvit saus til middag men laget sausen altfor tykk og vært i kirken palmesøndag med vertsmor og eldste vertsøster som har "konfirmasjon" neste år.

Bizouxxx 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits